Page 1 of 1

Error Reporting Not Working?

Posted: Fri Feb 16, 2018 3:35 pm
by LoriGriffiths
Are any of you having problems with the in-system MD error reporting? If I use the question mark button in the upper right (?) it opens a browser page with:
An error has occurred.
Please try once again.

It has been this way for a few days. Do the rest of you get the same?

Re: Error Reporting Not Working?

Posted: Fri Aug 24, 2018 11:36 am
by wetcircuit
I posted an error yesterday and received a confirmation email.

Re: Error Reporting Not Working?

Posted: Wed Aug 29, 2018 5:26 pm
by LoriGriffiths
I think it was just temporary. Seems to be fine now.

Thanks for letting me know about it working for you.